Wat doen wij?

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van diverse projecten die wij uitvoeren. Zo krijgt u een aardige indruk van alle kennis, vaardigheden en professionaliteit die wij in huis hebben om te zorgen dat wij ‘echte’ slachtoffers zijn voor een goede oefeningen en de juiste leerdoelen.

Brandweer Oud Beijerland

Trainingen en bijscholingen voor hulpverleners zoals brandweer, politie en ambulance worden vaak zeer realistisch opgezet. Onze LOTUS®slachtoffers zijn getraind om dergelijke casussen in te vullen, zodat de training met een goed resultaat wordt volbracht.

Tijdens deze oefening lag er één slachtoffer in het water en een ander in een benarde positie in de auto.  Een mooie training met een goed resultaat!

Veiligheidsdag Barendrecht

Op een zonnige zaterdag in juni mochten wij aanwezig zijn bij de Veiligheidsdag in Barendrecht. Diverse instanties die te maken hebben met veiligheid profileren zich op dergelijke dagen. Wij waren ook aanwezig; bekender maken van ons vak, meewerken aan demonstraties en mensen laten zien hoe je mooie wonden grimeert. Wat leuk om hieraan mee te mogen werken.

Kringdagen

Ook de vaardigheden van onze LOTUS®slachtoffers moeten op peil gehouden worden. Op onze 2 jaarlijkse kringdagen wordt hard gewerkt met de bekende, maar ook nieuwe technieken en kennis. Deze dagen zijn dus niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam.

Vraag uw LOTUS® slachtoffer aan!